perjantai 6. kesäkuuta 2008

Aktiiviviikonloppu Tukholmassa

Männä viikonloppuna käväisin Tukholmassa katsastamassa ja kuvaamassa östindienfarare Göteborgin. Replika oli tehty tarkoin esikuvansa mukaan ja käynyt jo esiäitinsä jalanjäljillä samoja reissuja purjehtimassa. Itse laiva ei vielä ollut avoinna yleisölle, mutta sain ihailla komeutta laiturilta ja viereisessä krääsä (lue: oheistuote)-teltassa.

Samaan aikaan järjestettiin myös Skärgårdsmarknad kaikkine metrilakunmyyjineen, mutta oli siinä oikeasti vähän fiilistäkin. Ja ettei ihan vielä happeningit olisi päässeet loppumaan, niin samalle alueelle oli järjestetty Veteranbåtsmässan...kaunehia puuveneitä! Ja oli tietysti tuo veteraaniautoralli, jossa varovaisesti arvioiden osanottajia oli viitisensataa. Ja tuota komeata letkaa saattoi tuollainen sadan HD:n joukko.

Jottei kaupunkiseikkailu olisi mennyt ihan tylsäksi, niin olihan nyt toki järjestetty vielä Tukholman maraton, jossa osanottajia oli 18'000, sitten vielä päälle kaikki kannustajat, huoltojoukot ja katsojat. Onneksi olin aikaisin aamulla liikkeellä, niin jo ennen puoltapäivää pääsin ahertamaan oman veneen kimppuun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti